B Secure - wees voorbereid op het onverwachte

Neem een aflossingsvrije periode
Wijzig de duur van je lening
Kies je betalingsdatum

Wat is B Secure?

B Secure geeft je flexibiliteit met je lening en beschermt je tegen de verrassingen van het leven. Het is geschikt voor alle klanten met een of meer actieve Bondora-leningen. B Secure activeren is eenvoudig - je kunt het zelf doen in slechts 60 seconden!

Je baan kwijt? Flinke uitgave gehad? Geen zorgen.*

  • Krijg een aflossingvrije periode op de hoofdsom van de lening
  • Verleng of verkort je betalingstermijn
  • Kies een maandelijkse betalingsdatum die bij je past

Hoe activeer ik B Secure?

1
Log in op je Bondora-account
2
Ga naar het B Secure-servicegedeelte en klik op ’Nu aanvragen
3
Bekijk de voorwaarden van de service en onderteken het contract

Zijn er kosten verbonden aan B Secure?

De maandelijkse kosten voor de B Secure-service zijn slechts € 10, ongeacht het aantal en de hoeveelheid actieve leningen die je hebt.

  • De B Secure-kosten worden bij je maandelijkse betaling opgeteld. De servicekosten worden eenmaal per maand automatisch van je Bondora-accountsaldo afgetrokken, samen met de betaling van de lening. Zorg ervoor dat er genoeg geld op je Bondora-account staat om je maandelijkse aflossing van je lening en je B Secure-factuur te dekken.
  • Na de activering van B Secure moet de eerste factuur tegelijk met de volgende maandelijkse betaling betaald worden, ongeacht of het betalingsschema veranderd is of niet.
  • B Secure geldt voor al je bestaande en toekomstige leningsovereenkomsten en eindigt met je laatste leningsovereenkomst.
*B Secure Algemene voorwaarden

Met behulp van de B Secure-service kun je één voor één wijzigingen in een leningsovereenkomst aanbrengen. Als je meerdere wijzigingen wilt aanbrengen, kan de volgende wijziging worden aangebracht als je tenminste één betaling hebt gedaan volgens het herziene schema.

De B Secure-service is geldig tot de betaling van de laatste betaling van de lening. Als je meerdere leningsovereenkomsten hebt, dan blijft B Secure van kracht tot de betaling van de laatste termijn van de leningsovereenkomst.

Kun je je van de service afmelden door contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. In dat geval moet je laatste factuur voor de B Secure-service samen met de volgende maandelijkse betaling betaald worden en wordt B Secure 30 dagen na opzegging inactief.

De B Secure-service kan niet gebruikt worden als je een langdurige schuld bij Bondora hebt en wij het recht hebben om via de rechter met schuldinvordering te beginnen. Als je vóór Bondora nog lopende schulden hebt (waaronder betaling van een lening, rente, andere schulden of de maandelijkse kosten voor de B Secure-service), moet je bij wijziging van het leenschema alle schulden tegelijk met de volgende geplande betaling terugbetalen.

Belangrijk: als je op het moment van de nieuwe schemawijziging te laat bent met je betaling, wordt je schuldbedrag over alle toekomstige betalingen verdeeld.

Als je meerdere leningen hebt en een nieuw aflossingsschema aanvraagt met behulp van B Secure, worden alle gekozen wijzigingen op elke actieve lening toegepast.

B Veilig - daar wanneer je het het meest nodig hebt

Krijg toegang tot B Secure en wees voorbereid op morgen.

221.222 personen hebben samen meer dan €814M geïnvesteerd en €102M rente verdiend - JIJ wordt de bank.

  • Geautomatiseerd investeren simpel gemaakt
  • 11 jaar ervaring
  • Start met een minimum van €1
Nu beginnen
Raadpleeg onze algemene voorwaarden op bondora.com en raadpleeg zo nodig een financieel adviseur.

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

*Leningbedrag van € 1000 tot € 7000. Afbetalingstermijn van 48 tot 60 maanden. Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 11,81% tot 11,91%.