Een lening, eindeloze mogelijkheden

Bondora lening is zonder onderpand
Rente begint bij 10,13% per jaar
Leen een bedrag van € 100 – € 15.000 van 3 tot 60 maanden
1.503.996
Klanten
Gereguleerd door de financiële
toezichthoudende autoriteit in Estland

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

Bondora lening is zonder onderpand
Rente begint bij 10,13% per jaar
Leen een bedrag van € 100 – € 15.000 van 3 tot 60 maanden

Snel geld lenen

Snel geld lenen staat bekend om hun eenvoud en snelheid. Als je bankrekening leeg is en je hebt meteen geld nodig, dan is snel geld lenen zeker nuttig. Het aanvragen ervan gaat heel eenvoudig en het geleende bedrag kan in enkele uren worden ontvangen, in het beste geval zelfs in enkele minuten. Maar is snel geld lenen nog steeds de meest geschikte manier om onverwachte uitgaven te financieren? Bondora is een meer verantwoord alternatief hiervoor.

Wat is snel geld lenen?

Snel geld lenen gaat via een snel krediet met een relatief klein leningbedrag van € 50 tot € 1.000, welke je in korte tijd moet terugbetalen. Met snel geld lene wordt het geld meestal nog op dezelfde dag ontvangen en de aflossingstermijn is 1 maand tot 1 jaar. Het grootste nadeel van snel geld lenen? Klein bedrag, hoge rente. Als je problemen hebt met het aflossen, dan is het niet ongebruikelijk dat je een nieuwe snelle lening wordt aangeboden om de lening terug te betalen. Wat er uiteindelijk voor zorgt dat je in betalingsproblemen komt.

Ongetwijfeld is snel geld lenen een welkome optie als je de komende uren extra geld nodig hebt, uitgaven onvermijdelijk zijn en je in de problemen zit. Als je de uitgaven echter 1-2 dagen kunt laten wachten, is het al verstandiger om verschillende kleine leningen te overwegen. Je moet zeker niet snel online een lening afsluiten om een ​​leuk weekend te hebben of te overleven tot de volgende betaaldag. Dergelijke situaties kunnen leiden tot wanbetalingen, die nu al veel moeilijker op te lossen zijn.

Kleine lening

Een kleine lening wordt ook wel een microkrediet, flitskrediet, flitslening of minilening genoemd. Over het algemeen worden deze aangevraagd om een vertraagde salarisbetaling op te vangen, of als je een stukje maand over houdt aan het einde van je salaris. Je kan dan een klein bedrag lenen om die periode te overbruggen.

Het grootste gevaar van deze kleine leningen is dat je in een routine kunt komen waarbij je deze altijd nodig gaat hebben. Hierdoor leef je niet meer van salaris naar salaris, maar van lening naar lening. Wat veel problemen op kan leveren.

Voordelen van een Bondora lening

  • Makkelijk online aanvragen
  • Leningaanbod in 1 minuut
  • Leen een bedrag van € 100 – € 15.000
  • Rente vanaf 10,13% per jaar
  • Terugbetaalperiode 3 - 60 maanden
  • Eerder aflossen zonder extra kosten
  • Aanvragen via smartphone

Wat maakt een Bondora lening verschillend?

De Bondora lening is een snelle persoonlijke lening zonder onderpand die kan worden aangevraagd voor een bedrag van 100 – 15.000 euro en een aflossingstermijn heeft van 3 tot 60 maanden.

Een Bondora lening is geen microkrediet. Bondora biedt een groter leenbedrag dan snelle kredietverstrekkers, evenals de flexibiliteit om een ​​aflossingsschema te kiezen. Bovendien is de lening van Bondora aanzienlijk goedkoper dan snel geld lenen, beginnen de rentetarieven bij 10,13% per jaar en wordt aan elke lener een persoonlijke rente in rekening gebracht, die afhankelijk is van zijn eerdere verplichtingen en financiële geschiedenis.

Het aanvragen van een Bondora lening gaat erg snel. De aanvraag wordt volledig online ingediend en het leningaanbod komt binnen enkele minuten aan in je mailbox. Indien je de aanbieding geschikt vindt en goedkeurt, wordt het gewenste bedrag binnen 1-3 werkdagen op je rekening bijgeschreven.

Het voordeel van Bondora ten opzichte van snel geld lenen is de grootte van het geleende bedrag, waarvoor het mogelijk is om hogere kosten te maken. Je kunt bij Bondora snel geld lenen om onverwachte uitgaven te dekken of om een ​​bestaande lening te herfinancieren. Als je bijvoorbeeld een korte lening voor 6 maanden hebt afgesloten, kun je een Bondora lening gebruiken om de aflossing over een langere periode (tot 60 maanden) te spreiden. Het is ook mogelijk om verschillende leningen die je op meerdere plekken hebt afgesloten te combineren en door middel van herfinanciering de aflossingen in één geheel te betalen.

Wil je weten wat je persoonlijke lening aanbieding is?

1
Dien een aanvraag in
2
Kies een geschikte leningaanbod
3
Identificeer jezelf, teken het contract en wacht totdat het geld op je rekening is overgeschreven.

NB! Let op! Geld lenen kost geld. Een lening is een financiele verplichting die terugbetaald moet worden. Vraag geen lening aan voordat je dit overwogen hebt.

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

226.804 personen hebben samen meer dan €1.016,9M geïnvesteerd en €228M rente verdiend - JIJ wordt de bank.

  • Geautomatiseerd investeren simpel gemaakt
  • 11 jaar ervaring
  • Start met een minimum van €1
Nu beginnen
Raadpleeg onze algemene voorwaarden op bondora.com en raadpleeg zo nodig een financieel adviseur.

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

-