Een lening, eindeloze mogelijkheden

Bondora lening is zonder onderpand
Rente begint bij 10,13% per jaar
Leen een bedrag van € 100 – € 15.000 van 3 tot 60 maanden
1.483.434
Klanten
Gereguleerd door de financiële
toezichthoudende autoriteit in Estland

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

Bondora lening is zonder onderpand
Rente begint bij 10,13% per jaar
Leen een bedrag van € 100 – € 15.000 van 3 tot 60 maanden

Leningen

Of je nu je keuken wilt verbouwen, op een droomreis wilt gaan of gewoon een snelle oplossing nodig hebt voor een reparatie…als je niet veel spaargeld op je rekening hebt staan, dan kan geld lenen een hele goede oplossing zijn.

Onverwachte uitgaven komen bij iedereen voor in het leven. Een kies die afbreekt of een auto die kapot gaat. Dit zijn problemen waar je snel op moet reageren en waarvoor je niet eerst nog een half jaar kunt sparen. Waar haal je nu geld vandaan? Het kan bovendien erg lastig zijn om de meest geschikte lening te vinden.

Er zijn veel aanbieders die elk andere voorwaarden hebben en het over andere indicatoren hebben. Om een verstandige beslissing over lenen te nemen is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het aanvragen van een lening. Hoe meer kennis je hebt van een leningsovereenkomst en de voorwaarden, des te beter je een lening kunt afsluiten. Alle leningen vereisen andere oplossingen, die alleen de juiste aanbieder je kan geven.

Geld lenen

Lenen is een financiële transactie waarbij de ene partij financiële middelen ter beschikking stelt aan de andere partij. Dat wil zeggen dat het geld via de leenovereenkomst weer terugbetaald moet worden.

De lening kan voor verschillende doeleinden worden aangegaan; om een huis te renoveren, een reis te financieren, een auto te kopen, ziektekosten te vergoeden, een bedrijf te starten, enz. Bij particulieren ontstaat de behoefte aan geld lenen meestal bij de wens om een duur artikel aan te schaffen, zoals een auto, huis, enz., of bij onverwachte kosten, zoals een kapotte wasmachine

Voor ondernemers is investeren in vaste activa de belangrijkste reden om te lenen. Genoeg geld verdienen om werkkapitaal veilig te stellen en investeringen te doen, kan overweldigend zijn, dus geld lenen voor een startend bedrijf kan je daarbij helpen.

Over het algemeen is het het duurst om een snelle lening of een sms-lening af te sluiten, en het voordeligst om een lening aan te gaan bij een bank. In het geval van een bank moet er echter rekening mee worden gehouden dat de aanvraagprocedure trager kan verlopen, daarnaast kunnen de voorwaarden van banken strenger zijn, kunnen leningen worden uitgesloten in geval van wanbetaling, kunnen onderpanden vereist zijn, enz.

Bondora lening

Een Bondora lening is een betrouwbare consumentenlening zonder onderpand die kan worden gebruikt om onverwachte uitgaven te dekken of om hogere uitgaven over een langere periode te spreiden. Afhankelijk van het type lening dat je kiest, kun je zelf bepalen welk aflossingsbedrag en welke periode voor je geschikt is. Het lenen bij Bondora en de maandelijkse leenverplichting heb je dus zelf in de hand.

Bondora biedt een lening voor elke gelegenheid, en het aanvragen en ontvangen ervan gaat erg handig. Je kunt 24 uur per dag online een lening aanvragen, ongeacht de dag van de week en waar je je bevindt. Indien gewenst kan de Bondora leenaanvraag ook worden ingevuld met een smartphone, wat vooral handig is in situaties waar een computer niet beschikbaar is. Het leenaanbod is binnen één minuut bij je en als je een passend aanbod selecteert en akkoord gaat met de leenvoorwaarden, wordt het gewenste bedrag binnen 1-3 werkdagen op je rekening bijgeschreven.

Het grootste voordeel van lenen bij Bondora ten opzichte van andere kredietverstrekkers is dat elke aanvrager van een lening een persoonlijke lening krijgt aangeboden. Om de rente te berekenen, gebruikt Bondora innovatieve technologie die je gegevens en betaalgedrag in het verleden analyseert en in slechts één minuut een persoonlijke aanbieding voor je kan genereren. De website toont je altijd meerdere aanbiedingen, waaruit je de voor jou meest geschikte kunt kiezen.

Bij persoonlijke leningen wordt er vaak op gewezen dat de leningaanvrager op het moment van het aanvragen van de lening geen overzicht heeft van de extra kosten die aan de leningen zijn verbonden, waardoor het financieren van onverwachte geldbehoeften aanzienlijk duurder kan uitvallen dan aanvankelijk gepland. Hoewel de kosten van krediet aan een wettelijke limiet zijn onderworpen, berekenen veel microkredietverstrekkers het maximum. Of ze trekken klanten aan met lage rentetarieven, met bijkomende kosten die worden verborgen in de hoge contractkosten en kosten die gepaard gaan met te late aflossing van leningen.

Leningen van Bondora zijn 100% transparant en brengen geen verborgen kosten met zich mee. Het is een betrouwbare kredietverstrekker die al meer dan 10 jaar in de markt actief is, zich houdt aan alle richtlijnen van het AFM en alle vergoedingen met betrekking tot leningen staan vermeld in de openbare prijslijst. Daarnaast is Bondora flexibel bij het terugbetalen van de lening, waardoor bijvoorbeeld vervroegd kan worden afgelost zonder extra kosten.

Voordelen van een Bondora lening

  • Het gevraagde bedrag is € 100 – € 15.000 voor 3 tot 60 maanden
  • Rentepercentage vanaf 10,13% per jaar
  • Een Bondora lening is een lening zonder onderpand
  • Je hoeft niet te verantwoorden waarom je geld nodig hebt
  • Je kunt het binnen 5-10 minuten online aanvragen
  • Je krijgt snel antwoord, de leningaanbieding komt in slechts 1 minuut op je Bondora-account aan
B secure biedt flexibiliteit

De Bondora lening wordt afgelost in maandelijkse termijnen volgens een afgesproken betalingsschema. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het juiste bedrag elke maand op de juiste datum beschikbaar is op je Bondora-account. Om de betalingen niet te vergeten, sturen wij een e-mailherinnering.

Mocht zich een situatie voordoen waarin je tijdelijk niet in staat bent om de lening af te betalen (bijvoorbeeld bij verlies van dienstverband), dan kun je betalingsverlof aanvragen met de Bondora dienst B Secure. Je kunt het betalingsschema of de betalingsdatum ook wijzigen via B Secure. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn als je maandinkomen daalt of de uitbetalingsdatum verandert.

Leen online

Het aanvragen van leningen gaat tegenwoordig erg handig, in wezen is het mogelijk om een lening te krijgen zonder uit je stoel te komen. Daarnaast is online geld lenen vaak gekoppeld aan slimme technologie, waarbij een deel van het proces geautomatiseerd is. Zo worden leningaanvragen 24/7 beoordeeld en is het leenaanbod vrijwel direct beschikbaar, ongeacht de dag van de week en het tijdstip. Via internet is het bij Bondora mogelijk om voor vrijwel elk doel een lening aan te vragen: een reislening, een reparatielening, een autolening of een kleine lening voor gratis gebruik.

Voor online geld lenen heeft de geldverstrekker identificatie noodzakelijk om een garantie te hebben dat de lening zal worden verstrekt aan dezelfde persoon die de lening aanvraagt. De persoon kan worden geïdentificeerd via iDIN.

Lening aanvragen

Voor het afsluiten van een lening hoef je op de website alleen maar op de knop 'Nu aanvragen' te drukken. Je geeft hier aan hoeveel geld je wilt lenen en over welke termijn. Je vult een aantal persoonlijke gegevens in en je krijgt binnen een minuut verschillende aanbiedingen waaruit je kunt kiezen voor het afsluiten van een lening.

Een kenmerk van een lening aanvragen is dat je deze ook weer terug moet betalen. Doe je dit niet op tijd, dan komen er snel extra kosten bovenop. Deze extra kosten kunnen je flink in de problemen brengen. Zorg er dus altijd voor dat je zeker weet dat je het geld weer terug kunt betalen.

Geld lenen met/zonder BKR

In de wet staat aangegeven dat elke financiële instelling verplicht is voor het aangaan van een lening een BKR-check te doen. Dit heeft als doel alleen een lening aan te gaan als het verantwoord is. Er kunnen zowel positieve als negatieve registraties bij het BKR gemeld zijn. Of je bij ons geld kunt lenen met een BKR registratie, is afhankelijk van de registratie. Wij verstrekken geen lening bij een negatieve registratie.

Wil je weten wat je persoonlijke lening aanbieding is?

1
Dien een aanvraag in
2
Kies een geschikte leningaanbod
3
Identificeer jezelf, teken het contract en wacht totdat het geld op je rekening is overgeschreven.

NB! Let op! Geld lenen kost geld. Een lening is een financiele verplichting die terugbetaald moet worden. Vraag geen lening aan voordat je dit overwogen hebt.

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

226.682 personen hebben samen meer dan €983,6M geïnvesteerd en €222,4M rente verdiend - JIJ wordt de bank.

  • Geautomatiseerd investeren simpel gemaakt
  • 11 jaar ervaring
  • Start met een minimum van €1
Nu beginnen
Raadpleeg onze algemene voorwaarden op bondora.com en raadpleeg zo nodig een financieel adviseur.

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

-