Vraag snel je persoonlijke lening aan

Bondora lening is zonder onderpand
Rente begint bij 10,13% per jaar
Leen een bedrag van € 100 – € 15.000 van 3 tot 60 maanden
1.503.996
Klanten
Gereguleerd door de financiële
toezichthoudende autoriteit in Estland

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

Bondora lening is zonder onderpand
Rente begint bij 10,13% per jaar
Leen een bedrag van € 100 – € 15.000 van 3 tot 60 maanden

Persoonlijke lening nodig

Wil je jouw grote droom waarmaken of word je getroffen door onverwachte kosten? Het maakt niet uit of je nu € 100 of € 15.000 nodig hebt, een persoonlijke lening is de meest geschikte en snelste oplossing om onverwachte uitgaven te dekken.

Er kunnen verschillende redenen zijn om een persoonlijke lening aan te vragen. Het geeft je de ruimte om kosten te betalen en in sommige situaties kan het aanvragen van een lening zelfs een hele goede investering zijn. Bij Bondora kun je kiezen voor een lening met een zo kort mogelijke looptijd, maar ook voor een lange looptijd kun je een persoonlijke lening bij ons afsluiten.

Het grote pluspunt van een persoonlijke lening is, dat deze voor elk doel kan worden gebruikt. Maar voordat je een definitieve beslissing neemt, is het goed om te onderzoeken wat voor jou de meest geschikte persoonlijke lening is.

Bondora persoonlijke lening

De Bondora persoonlijke lening is een kleine lening zonder onderpand die kan worden afgesloten voor een bedrag van € 100 tot € 15.000. Bij hogere bedragen kan het handig zijn om de terugbetaling over een langere periode te spreiden, waardoor je beter grip houdt op je financiële verplichtingen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om je persoonlijke lening boetevrij af te lossen als je eerder dan de afgesproken termijn de lening wilt terugbetalen.

Lening voor een nieuwe auto

Een persoonlijke lening biedt flexibiliteit voor zowel geplande als ongeplande uitgaven. Denk hierbij aan het opstarten van je eigen bedrijf, je koopwoning verbouwen, het uitvoeren van een lang uitgestelde reparatie, het maken van een droomreis, het aanschaffen van een nieuwe auto of het vervangen van een kapotte wasmachine. Bovendien is de rente van een persoonlijke lening aftrekbaar van de belasting (box 1) wanneer de lening wordt gebruikt voor de aankoop of verbouwing van je hoofdwoning. Ontdek vandaag nog hoe Bondora je kan helpen om jouw financiële doelen te realiseren!

Bondora lening voorwaarden

 • Makkelijk online aanvragen
 • Leningaanbod in 1 minuut
 • Leen een bedrag van € 100 – € 15.000
 • Rente vanaf 10,13% per jaar
 • Terugbetaalperiode 3 - 60 maanden
 • Eerder aflossen zonder extra kosten
 • Aanvragen via smartphone
B Secure biedt flexibiliteit

De Bondora lening wordt afgelost in maandelijkse termijnen volgens een afgesproken betalingsschema. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het juiste bedrag elke maand op de juiste datum beschikbaar is op je Bondora account. Wij sturen jou tijdig een herinnering per e-mail, zodat je de betalingen niet kunt vergeten. Superhandig! Zo kun je makkelijk je afgeloste bedragen bijhouden en zie je meteen het huidige openstaande bedrag.

Opschorten van betalingen

Mocht je in een financiële situatie terechtkomen waardoor je tijdelijk niet in staat bent om de lening af te betalen (bijvoorbeeld bij verlies van je dienstverband), dan kun je een opschorting van betaling aanvragen via de Bondora dienst B Secure. Ook het betalingsschema of de betalingsdatum kun je wijzigen via B Secure. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn als je maandinkomen daalt of de uitbetalingsdatum verandert.

Wanneer we het aanvragen van een persoonlijke lening vergelijken met andere microkredietverstrekkers, heeft Bondora het voordeel van een persoonlijke rente. Deze rente wordt berekend op basis van de kredietinformatie van de aanvrager, die je te weten komt bij het indienen van de leningaanvraag. Met rentetarieven die beginnen bij 10,13% per jaar, kan een Bondora persoonlijke lening aanzienlijk voordeliger zijn dan die van andere microkredietverstrekkers.

Je kunt een persoonlijke lening aanvragen voor heel verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld voor: reparaties, verbouwingen, droomreizen of voor een autolening. Bij ons maakt het niet uit waarom je een lening aanvraagt. Als je op zoek bent naar een voordelige persoonlijke lening, is een lening bij Bondora de beste keuze voor jou.

Persoonlijke lening berekenen

De persoonlijke leningcalculator helpt je bij het vinden en het berekenen van de juiste lening! Bepaal jouw gewenste leenbedrag en ontdek direct de hoogte van je maandelijkse aflossing. De aangeboden mogelijkheden worden samengesteld op basis van jouw persoonlijke situatie.

Definities:

 • Leningbedrag – dit is het berekenen van het bedrag voor de persoonlijke lening op basis van de leenovereenkomst.
 • Leningaanbod – een aanbod gedaan door een schuldeiser, inclusief het geleende bedrag, de rente, het aflossingsschema en de leningsvoorwaarden.
 • Opschorting van betaling – het opschorten van hoofdsom-betalingen van een lening voor een bepaalde periode, waarbij je alleen rente betaalt.
 • Tarief kredietkosten – totale rente van de persoonlijke lening per jaar (%).

Als je op zoek bent naar een snelle en goedkope lening, neem dan een lening bij Bondora! Een Bondora lening is de perfecte manier om onverwachte uitgaven te financieren of dromen waar te maken.

Bedrag

Periode

Leen bedrag 3000
Leen periode 36
Rente vanaf per jaar

Wil je weten wat jouw persoonlijke lening aanbieding is?

1
Dien een aanvraag in met de benodigde documenten
2
Kies een geschikt leningaanbod
3
Identificeer jezelf, teken het contract en wacht totdat het geld op je rekening is bijgeschreven.

Een persoonlijke lening afsluiten was nog nooit zo eenvoudig!
NB! Let op! Geld lenen kost geld. Een lening is een financiële verplichting die terugbetaald moet worden. Vraag geen lening aan voordat je dit zorgvuldig overwogen hebt.

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

226.804 personen hebben samen meer dan €1.016,9M geïnvesteerd en €228M rente verdiend - JIJ wordt de bank.

 • Geautomatiseerd investeren simpel gemaakt
 • 11 jaar ervaring
 • Start met een minimum van €1
Nu beginnen
Raadpleeg onze algemene voorwaarden op bondora.com en raadpleeg zo nodig een financieel adviseur.

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

-