Vraag snel je persoonlijke lening aan

Bondora lening is zonder onderpand
Rente begint bij 9,14% per jaar
Leen een bedrag van € 100 – € 7.000 van 3 tot 60 maanden
1.552.909
Klanten
Gereguleerd door de financiële
toezichthoudende autoriteit in Estland

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

Bondora lening is zonder onderpand
Rente begint bij 9,14% per jaar
Leen een bedrag van € 100 – € 7.000 van 3 tot 60 maanden

Persoonlijke lening

Wil je een grote droom waar maken of word je getroffen door onverwachtte kosten? Of het ontbrekende bedrag nu € 100 of € 7.000 is, een persoonlijke lening is de meest geschikte en snelste oplossing om onverwachte uitgaven te dekken.

Iedereen heeft wel eens een reden om een persoonlijke lening aan te vragen. Het is echt niet altijd onverstandig om een lening aan te vragen en in sommige situaties kan het zelfs een hele goede investering zijn.

Het grote pluspunt van een persoonlijke lening is dat deze voor elk doel kan worden gebruikt. Voordat je echter een definitieve beslissing neemt, is het de moeite waard om te onderzoeken wat voor jou de meest geschikte persoonlijke lening is.

Bondora persoonlijke lening

De Bondora persoonlijke lening is een kleine lening zonder onderpand die kan worden afgesloten voor een bedrag van € 100 tot € 7.000. Bij hogere bedragen is het vaak handig om deze over een langere periode te spreiden en zo je verplichtingen onder controle te houden.

Een Bondora persoonlijke lening kan voor elke gelegenheid worden aangevraagd en wordt gebruikt om zowel geplande als ongeplande uitgaven te dekken, zoals het starten van een eigen bedrijf, een lang uitgestelde reperatie aan je huis, een droomreis, het kopen van een nieuwe auto of het repareren van een kapotte wasmachine. Het kan ook worden gebruikt voor andere onverwachte uitgaven.

Bondora lening voorwaarden

 • Makkelijk online aanvragen
 • Leningaanbod in 1 minuut
 • Leen een bedrag van € 100 – € 7.000
 • Rente vanaf 9,14% per jaar
 • Terugbetaalperiode 3 - 60 maanden
 • Eerder aflossen zonder extra kosten
 • Aanvragen via smartphone
B Secure biedt flexibiliteit

De Bondora lening wordt afgelost in maandelijkse termijnen volgens een afgesproken betalingsschema. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het juiste bedrag elke maand op de juiste datum beschikbaar is op je Bondora-account. Om de betalingen niet te vergeten, sturen wij een e-mailherinnering.

Mocht zich een situatie voordoen waarin je tijdelijk niet in staat bent om de lening af te betalen (bijvoorbeeld bij verlies van dienstverband), dan kun je betalingsverlof aanvragen met de Bondora dienst B Secure. Je kunt het betalingsschema of de betalingsdatum ook wijzigen via B Secure. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn als je maandinkomen daalt of de uitbetalingsdatum verandert.

In vergelijking met andere microkredietverstrekkers heeft Bondora het voordeel van een persoonlijke rente, berekend op basis van de eerdere kredietinformatie van de kredietaanvrager, die je te weten komt bij het indienen van de leningaanvraag. Rentetarieven beginnen bij 9,14% per jaar, wat betekent dat een Bondora persoonlijke lening aanzienlijk gunstiger kan zijn dan andere microkredietverstrekkers.

De markt biedt persoonlijke leningen aan voor heel verschillende doeleinden, zoals reparatieleningen, reisleningen of autoleningen. Voor ons maakt het niet uit waarom je een lening aanvraagt. Als je doel een goedkope persoonlijke lening is, is een Bondora lening wellicht de beste keuze.

Persoonlijke lening berekenen

De persoonlijke leningcalculator helpt je bij het vinden van de juiste lening! Bekijk wat je maandelijkse aflossing zal zijn. De geboden voorwaarden zijn afhankelijk van jouw individuele situatie.

Definities:

 • Leningbedrag – het bedrag voor de persoonlijke lening berekenen op basis van de leenovereenkomst.
 • Leningaanbod – een aanbod gedaan door een schuldeiser, inclusief het geleende bedrag, de rente, het aflossingsschema en de leningsvoorwaarden.
 • Betalingsverlof – de opschorting van de hoofdsombetalingen van een lening voor een bepaalde periode, waarbij je alleen rente betaalt.
 • Tarief kredietkosten – totale rente persoonlijke lening per jaar (%).

Als je op zoek bent naar een snelle en goedkope lening, neem dan een lening bij Bondora! Een Bondora lening is de perfecte manier om onverwachte uitgaven te financieren of dromen waar te maken.

Bedrag

Periode

Leen bedrag 3000
Leen periode 36
Rente vanaf per jaar

Wil je weten wat je persoonlijke lening aanbieding is?

1
Dien een aanvraag in
2
Kies een geschikte leningaanbod
3
Identificeer jezelf, teken het contract en wacht totdat het geld op je rekening is overgeschreven.

NB! Let op! Geld lenen kost geld. Een lening is een financiele verplichting die terugbetaald moet worden. Vraag geen lening aan voordat je dit overwogen hebt.

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

226.673 personen hebben samen meer dan €898,6M geïnvesteerd en €199,8M rente verdiend - JIJ wordt de bank.

 • Geautomatiseerd investeren simpel gemaakt
 • 11 jaar ervaring
 • Start met een minimum van €1
Nu beginnen
Raadpleeg onze algemene voorwaarden op bondora.com en raadpleeg zo nodig een financieel adviseur.

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-