Hoeveel moet ik per maand aflossen?

Je kunt onze kleine leningcalculator op deze pagina gebruiken om snel uit te vinden hoeveel je maandelijkse aflossing zal zijn voor een kleine persoonlijke lening van Bondora.

Het is gemakkelijk, leuk en handig in gebruik. Zet de schuifknop op het door jou gewenste leenbedrag. De calculator deelt dan automatisch je maandelijkse aflossing*.

Je kunt een ongedekte Bondora-lening aanvragen voor elke gelegenheid. Verbouw je huis, betaal voor onvoorziene uitgaven, start je eigen bedrijf, koop een nieuwe auto, of gebruik het geleende geld voor andere grote aankopen. De keus is aan jou. Een lening helpt om grote uitgaven over een langere periode te spreiden, waardoor het gemakkelijker wordt om je dagelijkse uitgaven te beheren.

Meer info: Over ons

Leningaanbod in 1 minuut!

Het is gemakkelijk, leuk en handig in gebruik. Zet de schuifknop op het door jou gewenste leenbedrag. De calculator deelt dan automatisch je maandelijkse aflossing*.

Je kunt een ongedekte Bondora-lening aanvragen voor elke gelegenheid. Verbouw je huis, betaal voor onvoorziene uitgaven, start je eigen bedrijf, koop een nieuwe auto, of gebruik het geleende geld voor andere grote aankopen. De keus is aan jou. Een lening helpt om grote uitgaven over een langere periode te spreiden, waardoor het gemakkelijker wordt om je dagelijkse uitgaven te beheren.

Meer info: Over ons

Om een lening aan te vragen, moet je:

Tussen 18-65 jaar oud zijn

Een permanente of hoofdverblijfplaats in Nederland hebben

Een regelmatig en voldoende inkomen hebben

Geen geschiedenis van slechte kredietwaardigheid hebben

Geen geschiedenis van gokproblemen hebben

Voorwaarden lening

 • De leningen zijn ongedekt, wat betekent dat je geen onderpand nodig hebt.

 • Aanvragen gaat moeiteloos en snel

 • Leningbedragen van €100 - €15.000

 • Looptijd lening van 3 - 60 maanden

 • Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 14,68% tot 14,93%.

 • Vervroegde aflossing van je lening zonder extra kosten

 • Alles gebeurt online - geen wachtrijen!

 • Vraag aan vanaf een pc, laptop, tablet of smartphone

Het tarief dat je wordt aangeboden hangt af van je individuele omstandigheden

Waarom lenen bij Bondora?

Je kunt altijd en overal een lening aanvragen

Zelfs als je geld opzij hebt gezet voor noodgevallen of onverwachte situaties, heb je misschien niet genoeg voor bepaalde grote uitgaven, zoals een gezinsvakantie, de aankoop van een auto of de renovatie van je huis.

Onverwachte noodsituaties kunnen zich bovendien voordoen wanneer je ze het minst verwacht. Je auto gaat bijvoorbeeld stuk of je wasmachine doet het niet meer. Het kan iedereen treffen, en het kan op elk moment gebeuren.

Gelukkig kun je bij Bondora ook altijd en overal een lening aanvragen. Het enige wat je nodig hebt, is een apparaat met een internetverbinding. Alles gebeurt online, dus je kunt vanuit je luie stoel een aanvraag indienen - zonder wachtrij!

Je kunt ook een aanvraag doen in het weekend en op feestdagen. Dus het maakt niet uit wanneer dat noodgeval zich voordoet, je weet dat Bondora er voor je is.

Betaalbaar en persoonlijk

Klanten krijgen een uniek persoonlijk aanbod op basis van hun financiële mogelijkheden. In tegenstelling tot traditionele banken begrijpen wij dat leningen geen "één maat voor iedereen"-iets zijn.

Je persoonlijke lening wordt berekend met behulp van innovatieve en bekroonde tools voor financieel beheer, zodat je het allerbeste aanbod krijgt.

De leningen zijn zonder onderpand, de rente is redelijk en je kunt je lening zonder extra kosten vervroegd aflossen.

Snel, sneller, Bondora

Wij weten dat je het druk hebt, dus hebben wij ervoor gezorgd dat onze leningaanvraag snel en gemakkelijk gaat. Je doet alles online; het kost je ongeveer 5-10 minuten om je aanvraag in te vullen.

Je krijgt dan binnen 1 minuut je eerste leningofferte! Onze klanten ontvangen 24/7 snelle leningoffertes. En omdat je het vanaf je smartphone of tablet kunt doen, kun je ook onderweg een aanvraag indienen.

Snelheid betekent echter niets zonder een veilig platform. Wees gerust, alle gegevens die je invoert worden veilig verwerkt volgens ons strikte privacybeleid.

Kies je maandelijks aflossingsbedrag

Na het indienen van een kredietaanvraag ontvang je binnen 1 minuut een voorlopig kredietaanbod. Alle aanbiedingen zijn gebaseerd op je kredietgeschiedenis. Je kunt een aanbod kiezen met een maandelijks aflossingsbedrag dat bij jou past.

Je leningaanbod blijft beschikbaar zolang het door jou geüploade bankafschrift het meest recente is. Zodra een nieuw bankafschrift beschikbaar is, wordt je leningaanvraag automatisch geannuleerd en ben je niet verplicht een lening bij Bondora af te sluiten. Of je kunt, als je dat wilt, opnieuw een aanvraag indienen. En omdat je account al is aangemaakt, gaat het aanvragen nog sneller.

Eerlijk en betrouwbaar

Iedereen die voldoet aan de basisvereisten kan bij Bondora een lening aanvragen. Alle aanvragen worden vervolgens beoordeeld door onze bekroonde veilige en geautomatiseerde processen.

Als menselijke hulp nodig is, zullen alleen onze getrainde kredietverleners de aanvragen beoordelen. Er wordt geen informatie gedeeld met derden, en je gegevens worden verwerkt volgens ons strikte privacybeleid. Leningaanvragen worden 7 dagen per week beoordeeld, inclusief weekends en feestdagen.

Je kunt er altijd op rekenen dat Bondora er voor jou is!

Geen verborgen kosten

Niemand houdt van verborgen kosten. Bij ons zul je die dus niet vinden. Al onze kosten zijn hier openbaar beschikbaar, en je ziet alle kosten ook duidelijk in je leencontract, beschikbaar via je account.

Als je de leningsvoorwaarden hebt geaccepteerd en het contract hebt ondertekend, wordt het geleende bedrag automatisch naar je geverifieerde bankrekening overgemaakt. Afhankelijk van de bank en de dag en het tijdstip waarop je het contract ondertekent, kan de overboeking 1-3 werkdagen duren. Maar de meeste klanten ontvangen het vrijwel onmiddellijk.

Je kunt je lening altijd vervroegd aflossen zonder extra kosten. Dus als je je lening eerder kunt terugbetalen dan verwacht, kun je dat zonder extra kosten doen.

Hoe kan ik een lening aanvragen bij Bondora?

 • Registreer en verifieer je account

 • Upload een bankafschrift en vul je aanvraag in

 • Kies een leningaanbod en onderteken het contract

Leningaanbod in 1 minuut!

Geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Supervision Authority (FSA)

Innovatie in klantfinanciering sinds 2009

Verstrekte leningen €1.016,9 miljoen

Tevreden klanten 1.503.996

226.804 personen hebben samen meer dan €1.016,9M geïnvesteerd en €228M rente verdiend - JIJ wordt de bank.

 • Geautomatiseerd investeren simpel gemaakt
 • 11 jaar ervaring
 • Start met een minimum van €1
Nu beginnen
Raadpleeg onze algemene voorwaarden op bondora.com en raadpleeg zo nodig een financieel adviseur.

Leningaanbieding in 1 minuut!

-

-

-